Новини факультету

Дні науки: студентський науковий колоквіум «Дослідницький дебют»

6 травня 2024 року на кафедрі англійської філології та лінгводидактики відбувся студентський науковий колоквіум "Дослідницький Дебют" в рамках Днів науки.

Подія була організована для здобувачів другого курсу спеціальностей "Середня освіта (Англійська та німецька мови)" та "Середня освіта (Англійська та французька мови)" канд. філол. наук. доц. Вікторієї Козловою і спрямована на стимулювання наукового потенціалу здобувачів. Учасники представили цікаві доповіді, що охоплювали актуальні питання сучасних лінгвістичних досліджень та методики викладання іноземних мов і культур, продемонструвавши високий рівень підготовки, глибоке розуміння предмету дослідження та вміння чітко та систематично викладати свої думки. Обговорення та обмін ідеями між учасниками сприяли розвитку їхніх дослідницьких навичок та розширенню горизонтів знань.

Презентації, які супроводжували доповіді, вражали своєю якістю та професіоналізмом. Вони були чіткими, інформативними та естетично оформленими, ілюструючи ключові ідеї та результати досліджень.

Результати колоквіуму свідчать про високий рівень наукової активності серед здобувачів, які виявили зацікавленість у проведенні досліджень та вміння ефективно презентувати свої наукові доробки. Ця подія стала важливою складовою Днів науки, яка сприяє розвитку наукового потенціалу майбутніх фахівців у галузі середньої освіти. Результати не лише вражають, а й надихають на подальші досягнення! СДПУ#ФІСФ#ДніНауки #СтудентськийНауковийКолоквіум #

Меню