Новини факультету

«Ad orbem per linguas. До світу через мову»

25 травня 2022 р. представники освітньої програми 014 Середня освіта (Англійська мова) кафедри англійської філології та лінгводидактики, член Студентської наукової лабораторії методики навчання іноземних мов і культур А.Малишева та к.пед.н., доцент Г.І.Подосиннікова, керівник Міжунверситетської лабораторії сучасних технологій навчання іноземних мов і культур, приєдналися до роботи Міжнародної науково-практичної відеоконференції «Ad orbem per linguas.

До світу через мову», організатором якої є Київський національний лінгвістичний університет. Щиро дякуємо за запрошення та співпрацю постійним членам і партнерам по роботі Лабораторії - зав. кафедри педагогіки, методики викладання іноземних мов й інформаційно-комунікаційних технологій д.пед.н. В.В.Черниш і професору кафедри д.пед.н. О.Б.Бігич. Вдячні за цікаві доповіді учасникам пленарного засідання: ректору КНЛУ Роману Васько, доценту кафедри романо-германської філології та методики викладання іноземних мов Міжнародного гуманітарного університету (м. Одеса) Наталії Шкворченко, докторантці кафедри східної філології КНЛУ Ірині Костанді й завідувачці кафедрою теорії та історії світової літератури імені професора В.І. Фесенко КНЛУ Марії Шимчишиній, а також за можливість взяти участь у продуктивній професійно-методичній дискусії у межах секції "Методика формування іншомовної комунікативної компетентності у різних типах закладів загальної середньої освіти". Сподіваємось, що нові знання, ідеї та особисте спілкування надихнуть на подальшу дослідницьку діяльність і співпрацю всіх членів Міжунверситетської лабораторії сучасних технологій навчання іноземних мов і культур, викладачів і студентів різних університетів України.

Висловлюємо щиру подяку шановним партнерам Лабораторії, кафедрі педагогіки, методики викладання іноземних мов й інформаційно-комунікаційних технологій КНЛУ, організаторам та всім координаторам заходу за чудову організацію конференції, за цікаве пленарне засідання, а також за можливість представлення наукових надбань.

Меню