Новини факультету

Академічна доброчесність – запорука якісної освіти

05.10.2022 на факультеті іноземної та слов’янської філології (іноземні мови) Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка відбувся щорічний онлайн-старостат, присвячений формуванню культури академічної доброчесності здобувачів.

Координатор факультету з питань етики та академічної доброчесності доцент, кандидат філологічних наук В.В. Козлова розповіла про норми та шляхи дотримання академічної доброчесності, а також про наслідки її порушення. Вікторія Вікторівна зазначила, що академічну доброчесність потрібно формувати з перших днів навчання в університеті – тільки такий підхід дає змогу підготувати не лише гарного спеціаліста, а й свідомого члена суспільства.

На зустрічі було оголошено початок марафону зі створення quizzes, riddles та інших цікавинок на тему академічної доброчесності. Гарні результати вже показали групи 331.2 та 341.2 (куратор – доц. Т.М. Буренко), які першими презентували свої напрацювання.

Було цікаво і корисно для всіх присутніх, особливо для першокурсників, які тільки починають відкривати для себе світ доброчесності та відвертості в нашому університеті.

Меню