Новини факультету

Березнева зустріч із партнерами в межах кооперації з Goethe-Institut в Україні

20 березня 2024 р. відбулася чергова зустріч викладачів німецької мови кафедри теорії та практики романо-германських мов Н.О. Шевцової та професора В.І. Школяренко з представниками мережі університетів-учасників програми «Вчимося навчати німецької» (Deutsch lehren lernen (DLL)) в Україні та Єнського університету ім. Фрідріха Шиллера (Friedrich-Schiller-Universität Jena).

Центральним питанням зустрічі стала підготовка до колегіального взаємовідвідування у поточному семестрі 2023-2024 н.р. Робоча група провела опитування щодо готовності викладачів до колегіального взаємовідвідування, у невеликих групах було проведено обговорення очікуваних результатів та впливу колегіального взаємовідвідування на забезпечення якості проведення курсів DLL.

Колегіальне відвідування мудлу курсу DLL4 «Aufgaben, Übungen, Interaktion», який проходив з 27.02.2024 по 31.03.2024 у межах Угоди про кооперацію між Сумським державним педагогічним університетом імені А.С. Макаренка та Goethe-Institut в Україні, заплановано на період з 15.04.2024 по 19.04.2024 року.

Ради вітати на курсі колег Наталію Вишивану, Аліну Феоктистову та Мар’яну Яременко!

Ключові слова: робота зі стейкхолдерами, кооперація, «Вчимося навчати німецької / Deutsch lehren lernen» (DLL), Угода про кооперацію з Goethe-Institut в Україні, колегіальне взаємовідвідування, забезпечення якості

Меню