Новини факультету

Чергове засідання-тренінг «Movie Сlub»

7-го травня на кафедрі германської філології факультету іноземної та слов’янської філології Міжуніверситетська науково-дослідна лабораторія сучасних технологій навчання іноземних мов і культур (керівник – доцент Г.І.Подосиннікова) та Студентська наукова лабораторія методики навчання іноземних мов і культур провели чергове засідання – тренінг «MovieСlub» для всіх студентів факультету.

Заняття-тренінг «Movie Сlub» – це перегляд та обговорення автентичних англомовних відеофільмів із методичним коментарем навчального процесу, спрямовані на вдосконалення професійно-методичної та іншомовної комунікативної компетентності майбутніх вчителів англійської мови. Цього разу до перегляду студенткою Ковтун Тетяною (341.2) був запропонований епізод «Vincent and the Doctor» британського серіалу «Doctor Who», який допоміг студентам поглибити їх знання з теми «Art», дізнатися про незвичайне та складне життя видатного художника Вінсента ван Гога. Важливо, що заняття-тренінг дозволило майбутнім учителям побачити, як втілюються на практиці технології формування та удосконалення компетентності в аудіюванні, лексичної та лінгвосоціокультурної компетентностей, а також удосконалити власну англомовну комунікативну компетеність.

Цей захід також проводився з учнями 10-го класу під час педагогічної практики. Учні зацікавлено переглядали епізоди, запропоновані Перегляд епізоду викликав інтерес до художника та надав студентам багато інформації про його життєвий та творчий шлях, створив стимули для іншомовної комунікації.

Меню