Новини факультету

Чергове засідання-тренінг «Movie Сlub»

Чергове засідання-тренінг «Movie Сlub»

13-го травня на кафедрі германської філології факультету іноземної та слов’янської філології Міжуніверситетська науково-дослідна лабораторія сучасних технологій навчання іноземних мов і культур (керівник – доцент Г.І.Подосиннікова) та Студентська наукова лабораторія методики навчання іноземних мов і культур дистанційно провели чергове засідання-тренінг «Movie Сlub» для всіх студентів факультету.

 

Засідання-тренінг «Movie Сlub» – це перегляд та обговорення автентичних англомовних відеофільмів із методичним коментарем навчального процесу, спрямовані на вдосконалення професійно-методичної та іншомовної комунікативної компетентності майбутніх вчителів англійської мови. Цього разу матеріалом для розроблення тренінгу члени лабораторії Приходько Олеся  та Тонкошкур Альона (341.1) обрали культовий кінофільм “Harry Potter and the Philosopher’s Stone: Focus on Lexical Competence”. Спеціально відібрані для заняття-тренінгу епізоди фільму та ретельно розроблені завдання, доступ до яких був забезпечено учасникам за допомогою інтернет-технологій, надали майбутнім учителям можливість побачити, як втілюються на практиці новітні технології формування та удосконалення компетентності в аудіюванні, лексичної та лінгвосоціокультурної компетентностей. який допоміг студентам поглибити їх знання по темі «Education», удосконалити англомовні лексичні навички та лінгвосоцокультурну компетентність.

Методичний тренінг викликав неабиякий професійний і особистий інтерес у студентів, які з радістю переглядали запропоновані епізоди, виконували та аналізували запропоновані завдання.

Дякуємо організаторам, розробникам і учасникам за можливість віртуально відвідати цікавий і корисний професійний захід!

Меню