Новини факультету

Deutsch macht Spaß! Відбірково-тренувальні збори переможців ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови  2023-2024 н.р.

У період із 13 до 15 лютого 2024 року на базі кафедрі теорії та практики романо-германських мов факультету іноземної та слов’янської філології Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка відбулися (у очному форматі) відбірково-тренувальні збори переможців ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови 2023-2024 н.р. – учнів-учасників IV етапу інтелектуальних змагань. У відбірково-тренувальних зборах узяли участь учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти Сумської області.

Учасників відбірково-тренувальних зборів переможців ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови привітала Солощенко В. М., доцент, в.о. завідувача кафедри теорії та практики романо-германських мов Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, кандидат педагогічних наук, тренер відбірково-тренувальних зборів з німецької мови.

Традиційно, у рамках відбірково-тренувальних зборів переможців ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови, учні виконували лексико-граматичні вправи, завдання з аудіювання, тренувальні завдання з читання та встановлення відповідностей, завдання з читання на множинний вибір тощо.

Вікторія Миколаївна Солощенко подякувала учням за активну участь і успішне виконання програми відбірково-тренувальних зборів з німецької мови, побажала учням перемоги на IV етапі Всеукраїнської олімпіади з німецької мови 2023-2024 н.р. і гостинно запросила доєднатися до дружньої команди прогресивного студентства Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка.

Меню