Новини факультету

ФІСФ запрошує майбутніх абітурієнтів

«Макаренківська родина», яка кожного року на початку вересня радо зустрічає своїх майбутніх студентів, вчергове запросила «на гостину» випускників шкіл, охочих долучитись до дружнього кола макаренківців.

Усіх, хто завітав на захід, вітав особисто ректор, професор Юрій Лянной, та декани, викладачі й студенти інститутів і факультетів. Свої двері майбутнім абітурієнтам відкрив і ФІСФ – факультет, який майже 90 років готує висококваліфікованих вчителів у галузі іноземної й слов’янської філології. У товариській атмосфері заходу декан факультету Андрій Коваленко разом з викладачами та студентами радо зустріли майбутніх абітурієнтів. Гості мали можливість ознайомитись із напрямками підготовки та спеціальностями, найкращими підручниками й посібниками, які представлені в бібліотечну фонді факультету, поцікавитись враженнями студентів від навчання на ФІСФ та ознайомитись із програмами його міжнародної співпраці, – тобто розкрити для себе всі можливості реалізувати успішне майбутнє разом із ФІСФ. Студенти факультету та викладачі потурбувались про створення цікавої невимушеної атмосфери заходу, в межах якої гості мали можливість прийняти участь у розіграші пам’ятних подарунків від ФІСФ, «поворожити» на майбутнє в колі макаренківської родини та сфотографуватись біля цікаво оформленої фотозони із Вільямом Шекспіром й королевою ФІСФ.

Загалом, святкова зустріч сучасних і майбутніх макаренківців ФІСФ була сповнена дружнього тепла, затишку й товариської підтримки. Ми чекаємо на креативних, розумних і цілеспрямованих, які бажають реалізувати свою мрію – досконало опанувати одну з європейських мов і стати частиною еліти сучасного суспільства, долучатись до нашої дружньої філологічної частини Макаренківської родини аби разом прямувати у цивілізованому європейському напрямку.

Меню