Новини факультету

Інтерактивний фестиваль кафедри англійської філології та лінгводидактики

Інтерактивний фестиваль кафедри англійської філології та лінгводидактики

Запрошуємо на найочікуваніший захід цієї осені – "Осінь по-англійськи Фест"! Подія присвячена вшануванню англійської мови та культури, і ми готові вас здивувати та вразити. На вас чекає захоплююча подорож у світ англійської літератури, мистецтва, музики, кулінарії  і багато іншого.

Наш інтерактивний осінній фестиваль-пентатлон представлений п'ятьма івентами:

  1. Віртуальна караоке вечірка, де ви зможете не лише поділитися своїми вишуканими музичними смаками, а й продемонструвати свій музичний хист та втілити його англійською мовою.
  2. Віртуальний поетичний слем, узявши участь у якому ви спробуєте конвертувати свої осінні настрої та враження у новітні поетичні форми англійською мовою;
  3. Цифрова осіння фотосесія, яка навчить вас не тільки бачити красу, миттєвості і барви осені, а й висловлювати свої осінні настрої англійською.
  4. Віртуальний кулінарний батл із приготування страв традиційної англійської кухні, де ви матимете змогу продемонструвати ваші природні кулінарні здібності та смаки через сплетіння англійських слів і ароматів.
  5. Віртуальне осіннє мовне полювання, під час якого ви зможете скреативити ребус задля отримання фідбеку від тих, хто з великим респектом ставиться до англійської мови.

Не пропустіть цей шанс насолодитися неймовірними враженнями, навчитися новому та весело провести час разом із друзями! 

Меню