Новини факультету

Інтерактивний вебінар «Ефективні підходи до пошуку інформаціі»

25 листопада 2020 року о 16.00 відбувся інтерактивний вебінар на тему «Ефективні підходи до пошуку інформації. Як знаходити достовірні джерела для наукового дослідження?».

Захід був спрямований на розвиток та покращення навичок студентів з якісного пошуку інформації, дотримання наукової етики та доброчесності. Спікерами виступали студентки-магістрантки 6 курсу, другого року навчання Факультету іноземної та слов’янської філології Сахно Єлизавета та Усатих Ірина, вебінар був створений під керівництвом координатора факультету з питань етики та академічної доброчесності - кандидата філологічних наук, доцента кафедри германської філології Козлової Вікторії Вікторівни.

Під час вебінару учасники мали змогу ознайомитися з основними критеріями та принципами правильного пошуку і відбору інформації, правилами визначення достовірності джерел, дізналися про популярні ресурси для пошуку інформації наукового спрямування. Також були розглянуті способи обробки і фіксації інформації (конспект, mind-map), правила оформлення списку літератури до наукової роботи.
Захід пройшов у дружній атмосфері, організатори висловлюють подяку студентам за активну участь у дискусії та опитуваннях. Учасники вебінару надіслали позитивні відгуки, де зазначили інформативність та актуальність теми пошуку якісних даних.

Ми дякуємо студентам за жвавий інтерес та продовжуємо політику іакадемічної доброчесності!

Меню