Новини факультету

Кафедра АФЛ – співорганізатор і учасник V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами»

Кафедра англійської філології та лінгводидактики стала співорганізатором і учасником V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами» (Переяслав, Україна).

Конференція відбулася 23-24 листопада 2023 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі в онлайн форматі. Потужний організаційний комітет згуртував навколо актуальної тематики конференції численних міжнародних і українських учасників, відомих експертів галузі, фахівців із методики навчання іноземних мов і культур. В.о.завідувача кафедри англійської філології та лінгводидактики, к.пед.н., доцент Г.І.Подосиннікова виступила на сесійному засіданні конференції з доповіддю «Teaching English Idiomatic Speech through Authentic Fiction and Films: intercultural and SEL approaches». Дякуємо колегам, партнерам нашої кафедри за плідну наукову співпрацю, обмін ідеями, теоретичними та практичними знахідками Дякуємо всім організаторам і особисто модераторам конференції Мізіну К.І., д. філол. наук, проф., завідувачу кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання, Університет Григорія Сковороди в Переяславі, та Христич Н. С., канд. пед. наук, доценту кафедри, за можливість долучитися до цікавої дискусії та високий рівень організації заходу!

Меню