Новини факультету

Кафедра англійської філології та лінгводидактики на святі «День відкритих дверей» університету

04.03.2023 р. відбулося свято «День відкритих дверей» Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, у якому факультет іноземної та слов’янської філології (іноземне відділення) і кафедра англійської філології та лінгводидактики, зокрема, взяли найактивнішу участь.

Дійство відбулося в казковій атмосфері поттеріади. На ярмарку спеціальностей абітурієнтів вітали чарівники Гаррі Поттер (Кіріл Хафізов, магістрант 351 групи) та Герміона Грейнджер (Анастасія Гримайло, студентка 331 групи), які провели захоплюючу країнознавчу вікторину про лінгвокультурогічні цікавинки Великої Британії та про художні перипетії найпопулярнішого сіквелу Дж.К. Роулінг «Гаррі Поттер». Абітурієнти мали рідкісну вдачу дізнатися про своє навчання на нашому факультеті, зазирнувши у майбутнє за допомогою виключно позитивних передбачень, якими з радістю ділилася чаклунка Герміона. Усі активні учасники запропонованих квестів отримали символічні подаруночки, ласували смаколиками, а наприкінці потенційні абітурієнти взяли участь у розіграші чашки з логотипом нашого факультету – як символу вдачі та майбутніх успіхів.

Після загальних урочистостей, студенти нашого факультету запропонували презентацію про їхнє бачення академічного життя та розповіли в яскравих деталях про навчання за спеціальностями 014 Середня освіта (Мова і література) (англійська, німецька, французька). Абітурієнти та їхні батьки мали змогу поставити запитання декану факультету Коваленку А.М., завідувачу кафедри англійської філології та лінгводидактики Подосинніковій Г.І., викладачам кафедри, а також самим студентам.

Захід пройшов у надзвичайно піднесеній, радісній та творчій атмосфері, за що ми щиро вдячні всім учасникам!

Меню