Новини факультету

Кафедра англійської філології та лінгводидактики в журі обласної олімпіади з англійської мови

22.01.2024 кафедра англійської філології та лінгводидактики в особі к.ф.н. Тетяни Давидової взяла участь у проведенні обласної олімпіади з англійської мови для учнів старших класів, яка відбулася на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Головою журі також була викладачка СумДПУ імені А.С.Макаренка к.ф.н. І.Л.Гуменюк, заступник голови — Т.В. Давидова, експерт-консультант Г.В.Чуланова, секретар журі О.П.Сердюк. Інші члени журі були представлені викладачами та вчителями різних вузів та шкіл міста.

Проведення ІІІ етапу учнівської олімпіади стало традиційним саме наприкінці січня, коли учні вже відпочили під час зимових свят та готові з новими силами взятися за роботу у новому році.

Комісія проводила конкурсний відбір найкращих талановитих та обдарованих учнів, які закохані в англійську мову, а отже зможуть гідно представити область на загальноукраїнському турі. Бажаємо учням посісти якомога більше призових місць, а нашій області бажаємо якомога більше талановитої молоді.

Меню