Новини факультету

Кафедра іноземних мов на Дні відкритих дверей ФІСФ

9 березня 2024 року викладачі кафедри іноземних мов разом з колективом факультету іноземної та слов’янської філології гостинно вітали абітурієнтів, батьків та усіх бажаючих на Дні відкритих дверей факультету.

Цього року зустріч проводилася у змішаному форматі (оффлайн та онлайн), проте це не вплинуло на якість спілкування, теплу атмосферу та позитивні враження від заходу.

Майбутні студенти мали змогу дізнатися про перспективи та можливості навчання на факультеті іноземної та слов’янської філології, ознайомитися кафедрами факультету, напрямами підготовки та спеціальностями, які пропонуються на факультеті, особливостями студентського життя, тонкощі педагогічної практики та майбутньої професії в цілому.

Приємним бонусом для випускників шкіл став пробний тест НМТ з англійської мови, розроблений викладачами кафедри іноземних мов та презентований на платформі Всеосвіта. Безумовно, пробне тестування з англійської мови у форматі НМТ дає нашим випускникам додаткову можливість познайомитись з форматом тестування та його складовими, перевірити власний рівень знань та навичок з англійської мови перед офіційним тестуванням, допомагає зрозуміти, над якими аспектами варто ще попрацювати, а також дає змогу попрактикуватись у виконанні завдань в обмежений час.

Висловлюємо подяку всім учасникам та організаторам Дня відкритих дверей ФІСФ та чекаємо на своїх студентів!

Меню