Новини факультету

Кафедра української мови і літератури – учасниця тренінгу за проєктом «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат»

4-5 січня 2024 року на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників СМР відбувся тренінг із подолання освітніх втрат у межах проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат», який реалізує громадська спілка «Освіторія» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Міністерством освіти і науки України за підтримки Глобального партнерства в галузі освіти (GPE) та Уряду Японії.

Тренінг проведено консультанткою Центру професійного розвитку педагогічних працівників Сумської міської ради та тренеркою ГС «Освіторія» – Галиною Кузнецовою.

Доцент кафедри української мови і літератури Н.Громова долучилась до проведення заходу. Під час тренінгу учасники знайомилися зі стратегіями подолання навчальних втрат з української мови та літератури, з’ясовували доцільність використання завдань під час подолання освітніх втрат, окреслювали шляхи мотивації учнів як важливого чинника подолання освітніх втрат, навчилися створювати творчі завдання, які сприятимуть подоланню освітніх втрат.

Висловлюємо щиру подяку Центру професійного розвитку педагогічних працівників СМР та консультантці центру Галині Кузнецовій за можливість професійного зростання, теплу дружню атмосферу і радість спілкування в колі однодумців.

Меню