Новини факультету

«Комунікативний підхід до навчання лексики та граматики англійської мови»

14.09.2022 р. на кафедрі англійської філології та лінгводидактики відбулася гостьова інтерактивна дуальна лекція «Комунікативний підхід до навчання лексики та граматики англійської мови», яку провели для студентів 3 курсу освітньо-професійної програми спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)) шановні колеги з кафедри англійської філології Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського:

  • Глазунова Тамара Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри англійської філології,
  • Довгалюк Таміла Анатоліївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри англійської філології.

Захід пройшов у рамках роботи Міжуніверситетської науково-дослідної лабораторії сучасних технологій навчання іноземних мов і культур (керівник к.пед.н., доцент Подосиннікова Г.І.) факультету іноземної та слов’янської філології Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка. До зустрічі приєдналися член лабораторії к.пед.н., старший викладач кафедри іноземних мов Ю.В.Коробова та магістранти 2 року навчання спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова та література. Англійська мова).

Захід було проведено он-лайн англійською мовою у форматі воркшопу у межах курсу «Інноваційні технології навчання іноземних мов і культур» (викладач – к.пед.н., доцент Г.І.Подосинікова): пригадали та обговорили в сесійних залах (break-out rooms) основи сучасної комунікативної методики навчання іноземних мов і культур, приклади їх практичної реалізації; розглянули технології комунікативно-орієнтованого навчання лексики та граматики англійської мови, пограли в ігри, потренували пам’ять і увагу.

Викладачі та студенти із користю та задоволенням поспілкувалися у дружній атмосфері, отримали нові знання, досвід та позитивні емоції.

Дякуємо шановним лекторам, організаторам і всім учасникам цього цікавого мотивуючого заходу! Чекаємо на нові зустрічі та «методичні гостини»!

Меню