Новини факультету

Круглий стіл з актуальних проблем

Обговорюємо питання реалізації перспектив розвитку освітніх програм Середня освіта (Українська мова і література), Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова):

розроблення інструментарію для заохочення здобувачів до участі у програмах академічної мобільності та в неформальній освіті, організація академічної мобільності для здобувачів вищої освіти у вітчизняних та закордонних закладах вищої освіти, отримання міжнародних грантів, закордонні стажування викладачів кафедри української мови і літератури; удосконалення змісту дисциплін через урахування професійних компетентностей учителя, визначених Професійним стандартом учителя (2020 р.), інші питання. Попередньо ці питання обговорювали на засіданні кафедри української мови і літератури.

Участь у засіданні беруть Лянной Юрій Олегович, ректор Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка; Пшенична Любов Василівна, перший проректор університету, Коваленко Андрій Миколайович, декан факультету іноземної та слов’янської філології; гаранти освітніх програм, викладачі кафедри української мови і літератури.

Меню