Новини факультету

Круглий стіл з курсу "Академічна культура дослідника"

Декаду академічної доброчесності розпочали заняттям у формі круглого столу з курсу "Академічна культура дослідника".

Заняття проводили Олена Семеног, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри української мови і літератури Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка та Мирослава Вовк, доктор педагогічних наук, завідувач відділу змісту і технологій педагогічної освіти Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України, член Кафедри ЮНЕСКО «Неперервна професійна освіта ХХІ століття».

Спільно з гостьовим лектором розглядали питання сутності, специфіки академічної культури, академічних традицій, наставництва, було висвітлено практичні поради щодо формування культури академічної доброчесності у студентів. Ми ознайомилися із науковими виданнями Інституту, обговорили принципи, положення й функції академічної культури в освітньому середовищі, а також наші плани на майбутнє щодо написання дипломних робіт.
У цілому ж, півтори години промайнули, наче одна мить! Щиро дякуємо нашим вельмишановним лекторам за змістовний вебінар, отримані знання, тепло й натхнення, і за те, що ділитеся з нами своїм науково-життєвим досвідом - це дійсно важливо.
Уже з нетерпінням чекаємо нової зустрічі! #Тиждень_академічної_доброчесності_СумДПУ #декада_академічної_доброчесності #Добро_Чесність_запорука_якісної_освіти

Меню