Новини факультету

Майстер-клас «Правила створення презентації та виступ на науковій конференції»

Кафедра української мови і літератури продовжує плідну взаємодію з Сумським територіальним відділенням Малої академії наук України.

20 листопада 2021 року доцент кафедри В. В. Герман провела майстер-клас «Правила створення презентації та виступ на науковій конференції» для учнів, які працюють над науково-дослідницькими роботами. Зокрема молоді науковці ознайомилися з вимогами до структури та змісту матеріалу, який подається в презентації, особливостями фізіологічного сприйняття кольорів і форм; навчалися доповідати з використанням презентації.

Слухачі МАН – активні учасники студентських наукових конференцій, семінарів, конкурсів, виховних заходів, які проводяться на факультеті іноземної та слов’янської філології Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка. Зокрема у листопаді 2021 року Мітіна Даря, Бакшей Злата та ін. узяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції студентів, магістрантів, аспірантів «Філологія, лінгводидактика, професійна комунікація в науковому дискурсі», радіодиктанті національної єдності та інших заходах кафедри української мови і літератури.

Меню