Новини факультету

Міжнародна олімпіада з німецької мови 2024

Міжнародна олімпіада з німецької мови 2024

У лютому Goethe-Institut в Україні повідомив про проведення міжнародної олімпіади з німецької мови 2024 (Internationale Deutscholympiade 2024 (IDO2024)) для учнів з усього світу та розпочав національний відбір.

Заклади загальної середньої освіти м. Суми відгукнулися на запрошення Goethe-Institut в Україні та організували проведення першого відбіркового туру на місцях. 10 лютого 2024 року перший тур міжнародної олімпіади з німецької мови 2024, фінал якої проходитиме з 15 по 22 липня 2024 року під гаслом «Бери участь! Розвивай знання. Створюй майбутнє» у м. Геттінген (Німеччина), було проведено і на базі Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

До участі у першому турі міжнародної олімпіади з німецької мови 2024 запрошувалися учні закладів загальної середньої освіти м. Суми віком від 14 до 16 років, які не мають німецького громадянства і мають знання німецької мови на рівні В1.

Ми вітаємо учнів, що змогли правильно виконати 90% тестових завдань, та будуть представляти місто у другому та третьому турах! Бажаємо сум’янам, що потраплять до відбіркових співбесід, продемонструвати високий рівень розвитку навичок усного мовлення та самопрезентації та потрапити до числа фіналістів!

Меню