Новини факультету

Наші студенти підтримують наші крила або Як дистанційний залік на слов’янському відділенні перетворився на свято

Буденний ранок 21.12 не передвіщав нічого незвичайного…  чергове заняття/залік онлайн,… як завше мусиш самотужки відшукувати той сокровенний дотик до душі, щоб надихнути й себе, й студента... АЛЕ цього ранку з першої хвилини хід означеної історії пішов не протореним шляхом.

Розчулилася й викладачка курсу, й колеги-гості, що стали свідками й учасниками дійства.

Йдеться про відеозвіт студентів 3 курсу з дисципліни «Виразне читання» (викл. – доцент кафедри української мови і літератури О.П.Кумеда). Наші вихованці не тільки виразно читали, але виразно показували: презентували й себе через поетичні тексти, і своїх наставників. Центральною фігурою заходу стала заступниця декана, поетеса Надія Іванівна Кириленко, власне, її вірші й було представлено у відеозвіті, так що залік перетворився на мінісвято для всіх учасників зустрічі. Приємно, що є в нас на факультеті як творчі, поетично обдаровані викладачі, так і талановита молодь, ті її найкращі представники, яким можемо впевнено передати наші знання, досвід й, звісно, любов. Сáме любов’ю віддарувалися вихованці 231 групи через свої майстерно підготовлені виступи: кожен з них був просякнутий цим невимовним почуттям… а ще – повагою, вдячністю, що були грамотно, як і вимагає дисципліна, *виразно увиразнені*.

Колектив кафедри української мови і літератури зичить усім колегам таких креативних студентів й, відповідно, таких передноворічно-різдвяно святкових заліків-заходів, як наші.

Меню