Новини факультету

Настановна конференція з виробничої педагогічної практики для студентів-магістрантів ОПП Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова) заочної форми навчання

Кафедра української мови і літератури провела настановну конференцію з виробничої педагогічної практики для студентів-магістрантів ОПП Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова) заочної форми навчання.

Конференцію розпочала завідувач кафедри української мови і літератури, професор  Семеног О.М., ознайомивши здобувачів освіти з основними етапами, метою і завданнями практики,  вимогами щодо оформлення звітної документації кафедри. Упродовж практики передбачено  підготувати заходи з філології, про вчительську професію, про освітню програму;                                                                  провести захід /урок з академічної доброчесності в межах конкурсу «Доброчесність у навчанні: дотримуватись не можна порушувати», апробувати матеріали магістерської роботи, взяти участь у всеукраїнській науково-практичній конференції «Інновації і педагогічна майстерність учителя-словесника».

Завідувач практики університету, Ємець І.В., побажала студентам натхнення та успіхів у подоланні такого нелегкого, але надзвичайно важливого етапу навчання і надала додаткові пояснення щодо підготовки необхідної документації.

Чуричканич І. Е., викладач кафедри іноземних мов, ознайомила студентів із специфікою проведення уроків із англійської мови та надала відповіді на уточнюючі запитання.

Із словами-привітаннями, цінними порадами та побажаннями до магістрантів звернулися викладачі кафедри української мови і літератури, методисти Громова Н.В. та Горболіс Л.М.

Зазначимо, що для студентів-практикантів створено папку на гугл-диску з необхідною документацією, її зразками і методичними матеріалами. Функціонує вайбер-група. У репозиторії Наукової бібліотеки університету є чимало цінної інформації, діє ютуб-канал "Медіавчителськи кампус".

Бажаємо нашим здобувачам освіти писати цю маленьку історію практики рядками натхнення й любові до учнів.

Меню