Новини факультету

Настановна конференція з виробничої педагогічної практики студентів магістратури на кафедрі АФЛ

На кафедрі англійської філології та лінгводидактики відбулася настановна конференція з виробничої педагогічної практики студентів магістратури (денна форма навчання).

З метою підготовки до педагогічної виробничої практики 11.10.2023 р. на платформі ZOOM відбулася конференція здобувачів освіти 1 курсу магістратури освітньо-професійної програми Середня освіта (Англійська мова та література) спеціальність: 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)) спеціалізація: 014.021 Середня освіта (Англійська мова і література) галузі знань 01 Освіта/Педагогіка кафедри англійської філології та лінгводидактики Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка.

На конференції студентів з початком педагогічної практики тепло привітали завідувач відділу практики університету І.В.Ємець, заступник декана факультету іноземної та слов’янської філології доцент Т.М.Буренко, в.о.завідувача кафедри англійської філології та лінгводидактики та керівник практики від випускової кафедри доцент Г.І.Подосиннікова.

Доцент С.Ф.Алексенко презентувала завдання випускової кафедри щодо проведення професійно-орієнтаційної роботи зі школярами у період практики,: залучити школярів до участі в Міжнародному конкурсі цифрового сторітелінга, який ініціювала кафедра англійської філології та лінгводидактики, провести позакласний захід професійної спрямованості, розповісти про факультет і освітні програми кафедри з опорою на запропоновану мультимедійну презентацію та інші методичні матеріали.

Керівник практики від випусковой кафедри Г.І.Подосиннікова ознайомила студентів зі змістом, основними етапами практики, видами діяльності, вимогами щодо оформлення звітної документаціями, термінами звітування та критеріями оцінювання результатів практики.

В деталях обговорили цікаві, сучасні завдання, які пропонує практикантам випускова кафедра, підходи до планування змісту навчальної, методичної та науково-методичної, організаційної роботи на практиці, намітили графік проведення методичних заходів.

Студенти мали змогу поставити запитання та обговорити деталі практики.

Конференція пройшла у дружній позитивній атмосфері.

Пишаємося нашими студентами-практикантами, бажаємо успіхів, наснаги та плідної роботи під час практики!

Меню