Новини факультету

Настановна конференція з виробничої педагогічної практики студентів магістратури на кафедрі англійської філології та лінгводидактики

На кафедрі англійської філології та лінгводидактики відбулася настановна конференція з виробничої педагогічної практики студентів магістратури (заочна форма навчання).

З метою підготовки до педагогічної виробничої практики на платформі ZOOM відбулася конференція здобувачів освіти 1 курсу магістратури освітньо-професійної програми Середня освіта (Англійська мова та література) спеціальність: 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)) спеціалізація: 014.021 Середня освіта (Англійська мова і література) галузі знань 01 Освіта/Педагогіка кафедри англійської філології та лінгводидактики Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка.

На конференції студентів з початком практики привітали керівники практики: завідувач відділу практики університету І.В.Ємець, в.о.завідувача випускової кафедри англійської філології та лінгводидактики та керівник педагогічної практики від кафедри Г.І.Подосиннікова.

Студенти ознайомилися зі змістом, основними етапами практики, видами діяльності, завданнями кафедри, вимогами щодо оформлення звітної документаціями, термінами звітування та критеріями оцінювання результатів практики.

Студенти отримали окремі завдання, інформацію та вказівки щодо проведення професійно-орієнтаційної роботи зі школярами у період практики: залучити школярів до участі в Міжнародному конкурсі цифрового сторітелінга, який ініціювала кафедра англійської філології та лінгводидактики (організатори – в.о.зав.кафедри Г.І.Подосиннікова, доцент кафедри О.В.Багацька), провести позакласний захід до Дня вчителя, розповісти про освітні програми кафедри з опорою на мультимедійну презентацію, яку підготувала доцент кафедри С.Ф.Алексенко.

Керівник практики від випусковой кафедри Г.І.Подосиннікова пояснила процедурні особливості підготовки та подання звітних документів за умов дистанційного навчання, ознайомила студентів із загальними особливостями навчального процесу та проведення уроків під час воєнного стану, надала професійно-методичні поради щодо організації навчання онлайн.

Студенти мали змогу поставити запитання та обговорити деталі практики.

Конференція пройшла у дружній позитивній атмосфері.

Бажаємо успіхів і наснаги нашим студентам-практикантам!

Меню