Новини факультету

Обговорення ОП Середня освіта. Українська мова і література. Англійська мова бакалаврського та магістерського рівнів

16 листопада 2023 року на базі Чорноморського національного університету імені Петра Могили відбувся круглий стіл «Кадрове забезпечення шкільної освіти в умовах війни та повоєнної відбудови» за проєктом ЄС Еразмус+ 101082696 ‒ PROMENT «Сприяння професійній освіті та активній участі студентів через становлення комплексної системи менторства та тьюторства у ЗВО».

Мета круглого столу - сприяння розвитку педагогічної освіти задля посилення кадрового забезпечення закладів середньої освіти в умовах війни та повоєнної відбудови, зокрема через становлення системи менторства майбутніх вчителів у ЗВО.

Під час роботи панельної дискусії «ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ ПЕДАГОГІЧНИХ КАДРІВ: ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВИ» викладачі Кафедра української мови і літератури СумДПУ імені А.С.Макаренка О.Семеног та Н.Громова представили ОП Середня освіта. Українська мова і література. Англійська мова», обгороворили зі стейкхолдерами мету, освітні компоненти, практичну підготовку. Надзвичайно важливий обмін досвідом з підготовки педагогічних кадрів.

Дякуємо організаторам, учасникам заходу за об"єктивний аналіз ситуації, важливі побажання щодо розвитку ОПП.

Меню