Новини факультету

Оголошується набір на курси "Говорімо українською. Спілкуймося українською" для працівників сфери обслуговування за різними формами навчання.

Оголошується набір на курси "Говорімо українською. Спілкуймося українською" для працівників сфери обслуговування за різними формами навчання.

Друзі! Кафедра української мови і літератури, лабораторія інфомедійної грамотності  Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка проводять курси "Говорімо українською. Спілкуймося українською" для працівників сфери обслуговування за різними формами навчання.

Мета програми курсів: формувати у слухачів уміння і навички комунікативно доцільно користуватися мовно-етикетними засобами в різних професійних ситуаціях; активізувати і збагатити словниковий запас.

Слухачі зможуть розвинути мовленнєву грамотність на різних рівнях: нормативна вимова і написання, літературне слововживання, діалогічне мовлення.

Навчання триває за новітніми тренінговими методиками. Пропонуємо виконання інтерактивних вправ та ситуаційних завдань, що сприяють виробленню гнучких мовнокомунікативних навичок.

Програма курсів затверджена вченою радою університету.

За детальною інформацією запрошуємо звертатися до відділу працевлаштування, професійно-технічної освіти та додаткових платних послуг Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

Адреса: вул. Роменська, 87, Суми, 40002, Україна

кабінет № 147 (Центральний корпус)

Тел: +38 (0542) 68-59-37

Меню