Новини факультету

Осіння сесія молодих науковців ман: секція англійської філології

Успішна та плідна робота молодих науковців-школярів міста Суми та області під час осінньої сесії Малої Академії наук: секція англійської філології під керівництвом кандидата філологічних наук, доцента кафедри англійської філології та лінгводидактики О.В. БАГАЦЬКОЇ є взірцем умотивованості та завзятості, враховуючи виклики сучасного життя та академічну завантаженість.

Учасники сесії продемонстрували свої непересічні здібності, працюючи над власними науковими дослідженнями.

Зміст роботи молодих науковців складався із наступних ключових аспектів:

учні мали змогу ознайомитися із актуальними напрямками сучасних лінгвістичних досліджень, що охоплюють широкий спектр тем; попрацювали із сучасною методологію досліджень: методами збору даних, аналізу та інструментами, необхідними для виконання власної наукової розвідки; проаналізували етапи виконання наукового дослідження та способи найпродуктивнішого відбору та опрацювання наукової літератури; вчилися ефективно презентувати свої дослідження, використовуючи відповідні мультимедійні засоби.

Важливо відзначити, що учні продемонстрували вражаючу вмотивованість. Їхнє прагнення до навчання та наукових досягнень є яскравим прикладом стремління розвивати свій інтелектуальний потенціал та віри в майбутнє.

Меню