Новини факультету

Підсумкова атестація магістрантів ОПП Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова)

Підсумкова атестація здобувачів охоплювала:

1. Кваліфікаційний екзамен з іноземної мови (англійської) та методики її навчання.

2. Захист магістерських робіт з української мови та літератури та методики їх викладання.

Успішно складені іспити і захищені роботи.

З вдячністю до викладачів-філологів магістранти пишуть:

Промайнуло 5,5 незабутніх років з того часу, як ми переступили поріг нашої alma-mater, нашого рідного філологічного... із першими невпевненими кроками, з наляканими очима, з величезною кількістю запитань, на які на той час не було відповідей... А сьогодні ми - випускники - які успішно склали свій останній іспит на здобуття ступеня магістра, і зовсім скоро триматимуть у руках свої дипломи.

У цей надзвичайно важливий день для кожного з нас хочеться висловити безмежну вдячність вам, наші любі викладачі. Вдячність за те, що ви завжди підтримували, допомагали, давали цінні поради і життєві уроки, огортали теплим словом і добрим поглядом. Ви надихали і стимулювали нас рухатися далі, як би часом важко не було. Ви вірили в нас до останнього, а надалі ваша віра буде лише сильнішою. Ви любили нас і віддавали нам частинку своєї душі й серця. Разом з вами ми дійсно проживали і переживали кращі роки. Ви приймали у стіни філологічного таких чужих, а випускаєте таких рідних...

Ми пам'ятаємо все, до дрібниць... І перші успіхи, і перші поразки, і перші радощі, і перші сльози, і схвалення, і зауваження, і наші спільні мрії й сподівання. А ви, наші рідні, запам'ятайте нас такими щасливими і усміхненими, як на цій фотографії, і як на багатьох інших фото, котрі назавжди залишаться у студентському архіві, у нашій пам'яті. Разом з вами ми творили нашу маленьку історію. Дякуємо вам за все, уже сумуємо... І віримо, що ті теплі відносини, які ми побудували за цей час, для кожного будуть причиною натхнення, радості, тепла і приємної ностальгії. Обіймаємо усіх. З вами ми подорослішали і тепер сміливо вирушаємо у своє майбутнє. Нехай це майбутнє для кожного буде мирним, світлим та радісним.

За покликом серця і за дорученням групи Олена Ковтуненко

Меню