Новини факультету

Посвята першокурсників 2020

15 вересня 2020 року СумДПУ імені А. С. Макаренка відкрив двері першокурсникам – талановитим, щирим, яскравим, безпосереднім, розумним і натхненним.

Вже котрий рік поспіль із щирими усмішками та емоціями і наш Факультет іноземної та слов'янської філології з радістю приймає першокурсників у свої стіни. 15 вересня першокурсники філологічного відвідали перші студентські лекції, послухали привітання від адміністрації нашого ЗВО (ректора – Лянного Ю. О., першого проректора – Пшеничної Л. В.)/нашого факультету (декана – Коваленка А. М., заступника декана –Кириленко Н. І.).

Із дотриманням карантинних обмежень було проведено Посвяту-2020. Першокурсники філологічного дали традиційну клятву і з величезним ентузіазмом долучилися до квесту, організованого студентським самоврядуванням нашого факультету: зробили селфі з адміністрацією, відвідали студентську їдальню й зібрали смачний обід, ознайомилися з територією університету, поділилися враженнями від першого дня в стінах університету і багато іншого, за що отримали солодкі сюрпризи.

Обіцяємо, що студентське самоврядування зробить все НАДможливе, аби студентські роки кожного здобувача освіти стали найкращими і найяскравішими, а наші талановиті/творчі/і вже такі рідні викладачі дадуть кожному міцні знання, завжди підтримають і допоможуть.

 Звичайно, доля філологів нелегка, але разом ми з усім впораємося! Сподіваємося, попереду наших першокурсників чекають вірні друзі, пізнавальні дисципліни, класні заходи, атмосферні екскурсії, легкі й не дуже легкі сесії, прекрасні світанки з гітарою в руках, та й взагалі багато всього цікавого. Тому варто ловити ці миті! І пам'ятати, що всі ми – одна родина!

Меню