Новини факультету

Презентація освітніх програм другого освітнього рівня на кафедрі англійської філології та лінгводидактики для майбутніх абітурієнтів

5 квітня 2024 року відбулася зустріч майбутніх абітурієнтів з керівництвом факультету іноземної та слов’янської філології СумДПУ, предcтавниками приймальної комісії університету, гарантами освітніх програм другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Приймальна комісія надала відвідувачам онлайн зустрічі вичерпну інформацію щодо особливостей, умов та термінів вступу-2024 на навчання у магістратурі СумДПУ імені А.С. Макаренка.

Декан факультету доц. Коваленко А. М. та завідувачка кафедри англійської філології та лінгводидактики доц. Подосиннікова Г.І. тепло привітали гостей та наголосили на важливості та актуальності продовження навчання у магістратурі, адже саме дипломи магістра надають випускникові перепустку до ширших можливостей на ринку праці та більш успішної самореалізації.

Гаранти освітніх програм 014 Середня освіта (Англійська мова і література) доц. Багацька О.В та 035 Філологія (Англійська та німецька мови (переклад включно)) доц. Алексенко С.Ф. ознайомили гостей зустрічі з ключовими складовими профілей відповідних освітніх програм, окреслили переваги навчання за ними та відповіли на запитання, які цікавили студентів.

Під кінець зустрічі керівництво кафедри та факультету запевнило абітурієнтів у високому професіоналізмі та ентузіазмі науково-педагогічного складу, що забезпечує викладання усіх професійно-орієнтованих дисциплін, та запросило вступати до магістратури ФІСФ.

Меню