Новини факультету

Про результати співпраці з СОГІ: спільний захід до міжнародного дня студента

На початку жовтня 2023 року за ініціативи кафедри іноземних мов СумДПУ імені А. С. Макаренка  було підписано договір про співпрацю з комунальним закладом Сумської обласної ради «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей», а сьогодні 10.11.2023 р. студенти першого та другого курсів спеціальності «Українська мова і література. Англійська мова» (викладач – к.п.н., доц. Коваленко С.М.) завітали до 11 А класу (викладач – к.п.н., доц. Чикалова М.М.) з цікавим та інтерактивним заходом присвяченим Міжнародному дню студента.

Тематика заходу була більш ніж актуальної для випускників гімназії, які у зовсім недалекій перспективі стануть студентами, – «СТУДЕНТСЬКЕ ЖИТТЯ». Наші студенти (Яценко С., Марченко Є., Цибульник Н.) підготували цікаві інтерактивні завдання для учнів (лексичний квіз, тест психологічної готовності до навчання в університеті, презентація програми молодіжних обмінів ERASMUS+). Фінальною родзинкою стало спілкування студентів нашого факультету з учнями у міні-групах, де останні змогли отримати достовірну інформацію «з перших рук» про особливості студентського життя сучасного студента (звичайно ж англійською мовою).

На зустрічі панувала неймовірна, захоплююча і водночас тепла атмосфера. Ми щиро вдячні нашим партерам  за запрошення і гостинність, а також активність і зацікавленість учнів.  Висловлюємо сподівання на подальший розвиток співпраці та цікаві зустрічі студентів та учнів на спільних заняттях з англійської мови!

Меню