Новини факультету

Проєкт «Virtual English Language Educator» на кафедрі англійської філології та лінгводидактики ФІСФ СумДПУ

Другий рік поспіль кафедра англійської філології та лінгводидактики ФІСФ СумДПУ виборює право на участь в програмі «VIRTUAL ENGLISH LANGUAGE EDUCATOR» «Віртуальний викладач англійської мови» (координатор – кандидат філологічних наук, доцент Вікторія Козлова), що впроваджується за підтримки Регіонального офісу з вивчення англійської мови при Посольстві США в Україні (Regional English Language Office, US Embassy).

Імплементація програми відбувається за участі досвідченого американського викладача Дебі Райнхарт, що викладає курс «4 SKILLS, GRAMMAR AND VOCABULARY» для студентів 2-3 курсів ОП Середня освіта (Англійська та німецька мови), (Англійська та французька мови) Спеціальність: 014 Середня освіта (Англійська мова і література). Проєкт також передбачає проведення методичних семінарів для викладачів з фокусом на інноваційні методи викладання англійської мови та використання інформаційних технологій у навчанні; та організацію розмовного клубу ENGLISH CONVERSATION CLUB для здобувачів з таких тем: Idioms and conversation starters, IELTS speaking, Travel, Food, Phrasal verb in conversation, Mini-Debates, Culture, Sports.

Професійна майстерність Дебі Райнхарт викликає захват і повагу. Їй вдається створювати сприятливе та заохочувальне навчальне середовище. Деббі надає цінний зворотній зв'язок і спрямовую студентів до вдосконалення мовленнєвих навичок. Плідний і корисний характер курсу у поєднанні з цікавим тематичним наповненням, інтерактивними завданнями, роботою у міні групах, розробкою креативних проектів, загалом практичною спрямованістю зробили його надзвичайно цінним навчальним досвідом.

Участь у проєкті «Віртуальний викладач англійської мови» створює унікальну можливість для обміну професійним досвідом, розширює професійні та особистісні зв'язки та стане важливим аспектом підвищення кваліфікації викладачів і становлення майбутніх учителів, яких потребує нова українська школа.

Меню