Новини факультету

Проєктна робота під час навчання

Навчання усного та писемного англійського мовлення на факультеті іноземної та слов’янської філології має на меті формування та розвиток таких, серед інших, умінь, як вільне використання активного лексико-граматичного матеріалу при висловлюванні думки на задану тему в усному спілкуванні як посередництвом презентацій, проєктів, доповідей, так і під час ведення дискусій, обґрунтовування недоліків й переваг різних обговорюваних питань тощо.

Студенти групи 331.1 (викл. – доц. Алексенко С.Ф.) представили власні проєктні роботи з теми “My Personal Leraning Techniques to Improve English в межах навчального модуля “English as a World Language”, в яких логічно, грамотно та аргументовано представили способи вдосконалення володіння англійською мовою, унаочнивши доповіді цікавими яскравими презентаціями. Студенти мали змогу обмінятися власними досвідом опанування мовою, погодитися чи спростувати переваги та недоліки кожного з методів навчання.

Проєктна робота виявляється одним з найефективніших методів навчання і тому широко використовується викладачами кафедри під час навчально-методичної роботи.

Меню