Новини факультету

Академічна мобільність в Уппсальському університеті, Швеція

Кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри англійської філології та лінгводидактики Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка Олена Багацька успішно закінчила курс "Проєктування та реалізація дистанційного та змішаного навчання для викладачів закладів вищої освіти України" (Designing and Delivering Distance and Blended Teaching and Learning for teaching staff in Ukraine) в Уппсальському університеті, Швеція.

Курс тривав з 19 березня по 30 червня 2023 року й мав на меті надання викладачам закладів вищої освіти інструментів для оцінки їх поточних навчальних планів та практики викладання як відповіді на виклики дистанційного та змішаного навчання, а також забезпечення якісного навчання у дистанційному форматі.

Успішне завершення курсу уможливило глибоке розуміння можливостей дистанційного та змішаного навчання, яке було наочно продемонстроване учасниками курсу в представлених ними розробках набору інструментів для аналізу сильних та слабких сторін поточних навчальних активностей відповідно до навчальних результатів та дидактичних вимог, методологічних можливостей та стратегічних виборів при розробці планування, проведення, оцінювання та застосування відповідних форм зворотного зв'язку, які мотивують студентів у відповідності до навчальних результатів курсу, як у індивідуальних, так і в групових завданнях.

Курс також став платформою для обміну досвідом та найкращою практикою серед колег-представників провідних вищих навчальних закладів України.

Щира вдячність розробникам та викладачам курсу Geir Gunnlaugsson, Suzanne Pathkiller, Mats Cullhed за глибокі знання та створення неповторної дружньої атмосфери під час навчання!

Меню