Новини факультету

Профорієнтаційна зустріч у Великописарівській школі

У рамках проведення профорієнтаційної роботи кафедри української мови і літератури 25 жовтня 2021 р. відбулася зустріч професора кафедри Горболіс Л. М. та аспірантки Матвієнко В. зі старшокласниками Великописарівської спеціалізованої школи І-ІII ступенів імені І. М. Середи.

На зустрічі йшлося про умови вступу на спеціальність 014 Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова).
Випускниця цієї школи Матвієнко В. розповіла про факультет іноземної та слов’янської філології, специфіку та можливості спеціальності, про особливості та переваги отримання професії вчителя української мови і літератури та англійської мови. Було закцентовано увагу не лише на навчально-науковій діяльності майбутніх студентів, а й на культурному житті молоді – можливості бути залученим до студентського самоврядування та самодіяльності, участь у різних факультетських, університетських і міських заходах. На зустрічі відзначили, що факультет іноземної та слов’янської філології допомагає абітурієнтам підготуватися до складання ЗНО та пропонує взяти участь у тренувальному тестуванні, що відбувається щороку у лютому місяці на базі педагогічного університету.
Кафедра української мови і літератури вдячна адміністрації Великописарівської спеціалізованої школи І-ІII ступенів імені І. М. Середи за сприяння в організації заходу.

Меню