Новини факультету

Студентські наукові роботи: конкурс-2022/23 стипендіальної програми “Завтра.UA”

Колектив кафедри теорії та практики романо-германських мов та керівництво Факультету іноземної та слов’янської філології Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка в особі декана факультету іноземної та слов’янської філології к.ф.н., доц. Коваленка Андрія Миколайовича вітають студентку 344 групи Саннікову В. Є. та її наукового керівника викладача кафедри теорії та практики романо-германських мов Шевцову Наталію Олександрівну із виходом до другого туру конкурсу-2022/23 стипендіальної програми “Завтра.UA”!

Робота Саннікової В. Є. подана за науковим напрямом 1. Освіта/Педагогіка піднапрям 1.4 Середня освіта (за предметними спеціальностями (німецька мова)).

В рамках Cтипендіальної програми «Завтра.UA» здійснюється пошук, добір та підтримка обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних закладів вищої освіти України.

Завтра.UA – перша приватна загальнонаціональна програма в Україні, метою якої є виховання нового покоління українців з відмінною освітою та сильним почуттям громадянської відповідальності, які змінять країну. За шістнадцять років, з часу запуску програми у 2006 році, понад 2500 студентів стали частиною спільноти Завтра.UA.

Відбираючи найталановитіших студентів України, фонд надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та для реалізації проектів (на сьогоднішній день 70 індивідуальних і 150 колективних ініціатив).

Бажаємо Санніковій В. Є. подальших успіхів у науковій діяльності та запрошуємо студентів-майбутніх вчителів німецької мови до участі у стипендіальній програмі у 2023 році!

Ключові слова: неформальна освіта, конференції, студентський науковий гурток «Організація та забезпечення процесу навчання іноземної мови у ЗЗСО», стипендіальна програма “Завтра.UA”.

Меню