Новини факультету

TESOL 2021 International Convention & English Language Expo

24-27 березня 2021 за підтримки Корпусу Миру США в Україні викладачі кафедри практики англійської мови факультету іноземної та слов’янської філології Голубкова Н.Л. та Давидова Т.В взяли участь у роботі Міжнародної конференції (TESOL 2021 International Convention & English Language Expo).

Наші викладачі мали чудову можливість відвідати онлайн-лекції та змістовні презентації досвідчених фахівців з викладання англійської мови як іноземної не лише зі Сполучених Штатів Америки та Великої Британії, але й з різних країн світу, які з задоволенням ділилися своїми цінними здобутками та новаторськими методиками, пропонували нові проекти розвитку освітньої галузі, репрезентували розгорнуті програми з підвищення якості дистанційної освіти, які набули особливої актуальності в наш час.

Ми щиро вдячні Корпусу Миру за безцінний досвід, отриманий на заходах цієї вагомої міжнародної конференції, тому що саме вони заохочують освітян України до ефективного самовдосконалення, надаючи широкі можливості для спілкування з носіями мови. Сподіваємося на плідну співпрацю з Корпусом Миру США в Україні.

Меню