Новини факультету

Тренінгові семінари від провідних науковців UALTA (Всеукраїнської асоціації з мовного тестування та оцінювання)

21-22 жовтня 2021 р. к.пед.н. Юлія Коробова та к.філ.н. Інна Гуменюк прийняли участь у дводенному тренінговому семінарі від провідних науковців UALTA (Ukrainian Association for Language Testing and Аssessment) для викладачів ЗВО «Розвиток компетентності у мовному оцінюванні викладачів та майбутніх учителів ІМ», який відбувся на базі СумДУ.

Президент UALTA к.пед.н. Ольга Квасова та провідний науковець UALTA к.пед.н. Тамара Кавицька, які є переможцами грантів Erasmus та ILTA, провели тренінги з підготовки навчальних програм та матеріалів курсу «Контроль і оцінювання у навчанні ІМ», а також з актуальних проблем та можливостей тестування та оцінювання писемного мовлення. Учасникам були надані високопрофесійні рекомендації щодо конструкцій та специфікацій тестових завдань, шкал та стратегій оцінювання, розроблення власної аналітичної шкали оцінювання, а також цінні ідеї щодо напрямків дослідження проблеми навчання інтегрованого письма.

Щиро вдячні за запрошення, енергійну атмосферу, за можливість долучитися до довгоочікуваного професійного живого спілкування, за навчальні матеріали та подарунок від автора – навчальні посібники О.Г. Квасової «Основи тестування іншомовних навичок та вмінь». Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Меню