Новини факультету

Участь кафедри англійської філології та лінгводидактики у Дні відкритих дверей факультету іноземної та слов’янської філології

9 березня 2024 року кафедра англійської філології та лінгводидактики взяла участь у проведенні Дня відкритих дверей факультету іноземної та слов’янської філології, який цього разу проходив у змішаному форматі.

Кандидат філологічних наук, старший викладач Бондаренко В.О. запропонував до уваги абітурієнтів змістовну презентацію, натхненно і ретельно підготовлену колективом кафедри, у якій було розкрито можливості та переваги спеціальності 014 Середня освіта (Мова та зарубіжна література (англійська)), якою опікується наша кафедра, та представлено потужний науковий, навчально-методичний, творчий потенціал кафедри.

Учні мали змогу отримати відповіді на запитання, які їх цікавили, від адміністрації факультету та представника приймальної комісії.

Випускники шкіл мали додаткову нагоду спробувати себе в написанні пробного тесту НМТ з англійської мови, розробленого викладачами кафедри іноземних мов та презентованого на платформі Всеосвіта, який дав учням додаткову можливість познайомитись із форматом тестування та його складовими, перевірити власний рівень знань та навичок з англійської мови перед офіційним тестуванням.

Загалом захід пройшов динамічно, у доброзичливій атмосфері. Дякуємо всім організаторам, учасникам і присутнім за чудову зустріч!

Меню