Новини факультету

Участь завідувача кафедри англійської філології та лінгводидактики Подосиннікової Г.І. у Національній Конвенції TESOL-Україна 2024

24-26 травня 2024 року за запрошенням президента TESOL-Україна завідувач кафедри англійської філології та лінгводидактики к.пед.н., доцент Подосиннікова Ганна Ігорівна взяла участь у якості доповідача-партнера організаційного комітету, а також презентера та спів-презентера у Національній Конвенції TESOL-Україна 2024 «TESOL УКРАЇНА В ЧАСИ ВІЙНИ: РОЗБУДОВА СПІЛЬНОТИ, СТВОРЕННЯ ЗМІН», що відбулася в Львівському коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу за підтримки регіонального відділу англійської мови Посольства США в Україні.

У перший день конвенції Ганна Ігорівна взяла участь у звіті TESOL-Board на запрошення президента TESOL-Ukraine д.пед.н., проф. Олени Ільєнко із доповіддю про результати перспективного конкурсу кафедри – II INTERNATIONAL CONTEST IN FILM-BASED ESSAY WRITING FOR SENIOR SCHOOL STUDENTS AND 1 YEAR UNIVERSITY STUDENTS: Watch Reflectively, Research Virtuously, Think Critically, Write Creatively!, вже вдруге проведеного Міжуніверситетською науково-дослідною лабораторією сучасних технологій навчання іноземних мов і культур під патронатом TESOL-Ukraine, RELO Kyiv, U. S. Embassy in Ukraine у травні 2024 року. Конкурс викликав значний інтерес вчителів і викладачів англійської мови, отримав високу оцінку та рекомендацію TESOL до проведення на всеукраїнському рівні зі статусом «конкурс МОН України».

У другий день конвенції Г.І.Подосиннікова провела презентацію-майстерклас «Teaching critical thinking and creative writing through the interactive film club methodology in pre-service English teachers' training».

Також Ганна Ігорівна виступила спів-презентером доповіді на тему “Enhancing English Teaching in Ukraine: Leveraging Digital Technologies for 21st-Century Educators" та спільно з колегами-науковцями представила колективну монографію, яку було створено у межах проєкту професійного розвитку викладачів педагогічних університетів України U. S. Department of State, U.S.Embassy in Ukraine.

В останній день конвенції Г.І.Подосиннікова у складі секції під керівництвом віце-президента TESOL-Ukraine к.пед.н., доцента Марини Цегельської активно долучилася до обговорення шляхів об’єднання професіоналів EFL в Україні для визначення стратегії розвитку викладання англійської мови в контексті війни в Україні та глобальних змін в ELT.

Дякуємо організаторам за чудову організацію та неймовірний отриманий досвід!

Меню