Новини факультету

Управління якістю науково-дослідницької діяльності у закладах вищої та фахової передвищої освіти в умовах воєнних реалій

3 24 лютого 2022 року життя нашої країни та всього світу змінилося назавжди. Україна почала жити по-новому – у стані війни, що значною мірою вплинуло на кожну сферу нашої життєдіяльності, зокрема на освітню діяльність.

З 10 травня 2022 року Центр українсько-європейського наукового співробітництва спільно із провідними закладами освіти, у т.ч. СумДПУ імені А.С. Макаренка, зініціював всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації «Управління якістю науково-дослідницької діяльності у закладах вищої та фахової передвищої освіти в умовах воєнних реалій».

На підвищення кваліфікації зареєструвались понад 200 учасників: проректори, декани, завідувачі, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, педагогічні працівники закладів фахової передвищої освіти, докторанти, аспіранти.

Навчальне навантаження становить 6 кредитів ECTS (180 годин).

Спікерами курсу онлайн-лекцій виступили О.СЕМЕНОГ, завідувач кафедри української мови і літератури та О.СЕМЕНІХІНА, завідувач кафедри інформатики.

20 травня 2022 року проведено лекцію "Нормативно-правові та психолого-педагогічні засади управління якістю науково-дослідницької діяльності у закладах вищої та фахової передвищої освіти"

https://cuesc.org.ua/novini/rozpochavsya-kurs-lektsij-prisvyachenih-naukovo-doslidnitskij-diyalnosti-v-umovah-vijni/?fbclid=IwAR08d24hrrgarCsPslLlJt5duxDlEJ1YXLz4ulWxXec4h6hSJYzMXYbb7S4

26 травня 2022 року - «Мовнокомунікативні та особистісні виміри якості науково-дослідницької діяльності в умовах воєнних реалій».

https://cuesc.org.ua/novini/prodovzhuyetsya-kurs-lektsij-u-mezhah-pidvishhennya-kvalifikatsiyi-z-upravlinnya-yakistyu-naukovo-doslidnitskoyi-diyalnosti/?fbclid=IwAR1oUlO4x55FTI78i1Aj23xwRIe612CCagA0Fw3vavtgwQLsKXQWjh23Ex8

2 червня 2022 року відбулась заключна інтерактивна лекція Цифрові ресурси і сервіси в забезпеченні якості науково-дослідницької діяльності в умовах воєнного стану".

https://cuesc.org.ua/novini/tsifroviosvitniresursi/?fbclid=IwAR0luQCTxKlVIjuv7Et1uV6wlbo-BiZ3SEYJptGrweuEJZRi0NzMM6N6ZU0

Навчання слухачів ще триває до 21 червня 2022 року.

Кожний учасник підвищення кваліфікації отримає сертифікат та збірник тез науково-методичних доповідей в електронному форматі.

Сердечно подяка команді спікерів, яка сформована на засадах партнерської взаємодії: коледж - педагогічний університет - НДІ НАПН України.

  • Фаст Ольга Леонідівна, кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці, Комунальний заклад вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради;
  • Вовк Мирослава Петрівна, доктор педагогічних наук, професор, завідувач відділу змісту і технологій педагогічної освіти, Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України;
  • Цюняк Оксана Петрівна, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри педагогіки початкової освіти, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника.

Меню