Новини факультету

Успішна державна атестація бакалаврів-2023

Успішна державна атестація бакалаврів-2023

За період з 19 травня по 6 червня 2023 р. на кафедрі англійської філології та лінгводидактики проходили засідання екзаменаційної комісії освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» (голова – к. філол. н., доц. Алексенко С.Ф.) із складання комплексних кваліфікаційних письмових екзаменів з теорії та практики англійської мови та методики її навчання та психолого-педагогічних спеціальностей, з німецької / французької мови та зарубіжної літератури на заочному та денному відділеннях за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)).

Абсолютна більшість студентів показала належний рівень знань теорії (теоретичної фонетики, теоретичної граматики, лексикології та стилістики) та практики англійської мови (сформовану лексико-граматичну та комунікативну компетентність), добрі методичні вміння, необхідні в сфері навчання іноземних мов, базових літературознавчих категорій, засвідчили високу здатність до актуалізації здобутих знань з практики німецької та французької мов, основних категорій педагогіки та психології. З найкращими результатами складання екзаменів вітаємо студенток Стеценко М.А., Кучерову І. В., Сєрову В.Г., Хилько Н.О., Юхно А.О.

Вітаємо усіх бакалаврів з успішним складанням державної атестації і отриманням освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»! Пишаємося вами і зичимо подальших успіхів в професійному та особистісному зростанні!

Меню