Новини факультету

Вебінар «Діти та їх захист в онлайн-просторі»

«Діти..., я без вас – як човник без вітрил» – у міжнародний день захисту дітей слова видатного педагога Олександра Захаренка ще більшою мірою увиразнюють наші відчуття.

Хвилюючий вебінар «Діти та їх захист в онлайн-просторі» спільно з учнями 9-11 класів закладів освіти Сумської області, класними керівниками, вчителями, заступниками директорів з виховної роботи провели.

Управління Державної служби якості освіти у Сумській області,(нач. А.Рябуха), ректорат, приймальна комісія, кафедра української мови і літератури СумДПУ імені А. С. Макаренка. Понад сімдесят учасників.

Сердечно привітала колег модератор заходу Наталя Юшко заступник начальника управління – начальник відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти у Сумській області.

З теплим словом про СумДПУ імені А. С. Макаренка, макаренківську родину, спеціальності закладу вищої освіти, мотиваційний лист для вступника виступили перший проректор, професор Любов Пшенична, відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Ірина Іонова.

Про повагу до друзів і про увагу до медіаслова – Олена Семеног, завідувач кафедри української мови і літератури керівник грантових проєктів "Медіавчительський кампус", "Медіакапсули" міжнародної програми "Вивчай і розрізняй: інфомедійна грамотність" (IREX). Марина Ячменик, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри української мови і літератури СумДПУ імені А. С. Макаренка, керівник грантових проєктів "Всеукраїнського турнір із медіаграмотності", "Школа відповідального батьківства" Медіапазли" міжнародної програми "Вивчай і розрізняй: інфомедійна грамотність" (IREX) провела майстер-клас "Діти та захист онлайн-простору".

Обговорювали актуальні питання: інформаційна гігієна в умовах війни, критичне мислення, якісна комунікація...

Дякуємо колегам за партнерську взаємодію, дякуємо команді "Вивчай і розрізняй: інфомедійна грамотність" (IREX), Олена Тараненко дякуємо за наше навчання і спільну роботу у 2018-2022 рр.

Сила птаха в крилах, а людини - в дружбі. Щиро вдячні вам, друзі!

Меню