Новини факультету

Відбулася настановча конференція з виробничої перекладацької практики на кафедрі англійської філології та лінгводидактики

5 жовтня 2023 р. на платформі Zoom відбулася настановча конференція з виробничої перекладацької практики в установах та організаціях м. Суми та Сумської області для здобувачів освіти 6 курсу освітньо-професійної програми Англійська та німецька мови (переклад включно) другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 035 Філологія, спеціалізації 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), галузі знань 03 Гуманітарні науки кафедри англійської філології та лінгводидактики Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка.

Під час конференції керівник перекладацької практики від випускової кафедри англійської філології та лінгводидактики доцент С.Ф.Алексенко ознайомила здобувачів освіти зі змістом, основними етапами практики, видами діяльності, вимогами щодо оформлення звітної документації, термінами звітування та критеріями оцінювання практики. Обговорено мету практики, детально розглянуто перебіг та послідовність дій при проходженні практики, окреслено особливості подання звітних документів за умов дистанційного навчання. 

Студенти ставили питання та уточнювали деталі практики. Конференція пройшла у дружній атмосфері з оптимістичним настроєм.

Бажаємо успіхів, впевненості і професійної наснаги нашим майбутнім перекладачам!

Меню