Новини факультету

Відбувся комплексний кваліфікаційний іспит з української мови, української літератури, методики їх навчання та психолого-педагогічних дисциплін

Відбувся комплексний кваліфікаційний іспит з української мови, української літератури, методики їх навчання та психолого-педагогічних дисциплін

17 червня 2024 року відбувся комплексний кваліфікаційний іспит з української мови, української літератури, методики їх навчання та психолого-педагогічних дисциплін здобувачів ступеня бакалавра за освітньою програмою 014 Середня освіта (Українська мова і література) на денній формі навчання.

Другий випуск в умовах повномасштабної страшної війни…

До складу екзаменаційної комісії увійшли: голова комісії - О.М.Семеног, доктор педагогічних наук, професор; Л.М.Горболіс, доктор філологічних наук, професор ; С. В.Пухно, кандидат психологічних наук, доцент; І.І.Проценко, кандидат педагогічних наук, доцент. Секретар ЕК – Ковтуненко О. О., лаборант кафедри української мови і літератури.

Члени комісії відзначили високий рівень підготовки студентів відповідно до освітньо-професійної програми; набуті практичні навички, сформоване критичне мислення, здатність до безперервної освіти й самовдосконалення, самостійної педагогічної діяльності в закладах загальної середньої освіти.

Постійні тривоги, відсутність світла, стреси… загартували наших випускників.

Дорогі наші АНГЕЛИ, з глибокою вдячністю і сердечними побажаннями до ВАС. Ми вже за ВАМИ сумуємо. Хай дорога ВАШОГО життя буде красивою. І в рідній Україні.

Меню