Новини факультету

Відзнаки кафедри української мови і літератури

Друге почесне місце в університеті посіла  кафедра української мови і літератури у 2022-2023 н.р. за результатами навчальної, методичної, наукової, оранізаційно-виховної роботи.

Таке ж почесне 2 місце кафедра посідала в університеті і у 2019-2020, і у 2021-2022 рр.

Кафедра продовжує й розвиває найкращі філологічні та лінгводидактичні традиції майже столітньої діяльності флагмана української педагогічної освіти ‒ Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка.

Відзнаки отримали викладачі кафедри: завідувач кафедри, проф. Олена СЕМЕНОГ посіла 1 місце в індивідуальному рейтингу.

Канд. філ.н., доц. Ольга РУДЬ нагороджена  Подякою Національної академії педагогічних наук України за сумлінну плідну працю на педагогічній ниві, високий рівень професійної майстерності, організаторську роботу з впровадження інноваційних технологій навчання, вагомий особистий внесок у розвиток Університету, виховання в студентської молоді почуття любові до України та з нагоди 99-ї річниці заснування Університету.

Канд. пед.н, доц. Наталя ГРОМОВА -  Подякою Сумської обласної ради за багаторічну плідну працю на педагогічній ниві, високий рівень професійної майстерності, наполегливість у вирішенні поставлених завдань, виховання в молоді почуття любові до України та з нагоди Дня працівників освіти.

У 2023 р. нашому університету виповнилось  99 років.

Меню