Новини факультету

Випуск магістрантів ОПП Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова)

На факультеті слов'янської та іноземної філології відбулось хвилююче свято – випуск 2023 року.

Дипломи отримали талановиті, перспективні магістранти освітньо-професійної програми Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова). Ми глибоко вдячні молодми колегам за толерантність, справжність, безпосередність, за вашу потужну роботу упродовж усіх років навчання. Участь у великій кількості проєктів кафедри. За Вашу скромність. Красивої долі Вам у рідній Україні.

Дякую нашим захисникам і захисницям, що дали можливість прожити цей день.

Розповідають магістри:

Катерина Сердюк, відмінниця навчання

5 років минуло відтоді, як ми вперше переступили поріг нашої alma mater – Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка. А здається, усе було ніби вчора. 5 років насиченого, особливого, відповідального навчання у рідному серцю університеті.
І ми знову все пригадуємо: посвята у першокурсники, перша зустріч з викладачами, перші лекції і перші практичні, перший залік та іспит. Пам’ятаємо, як розгублено ходили довгими коридорами у пошуках аудиторії, як не встигали записувати лекцію викладача, як боялися прийти не підготовленими на заняття; пам’ятаємо перші успіхи і поразки, першу п’ятірку і першу трійку.
Складно підібрати слова, щоб вдячність передати. Ми, студенти, говоримо вам велике «ДЯКУЮ» за те, щ ви є молодими душею, з невгамовним потоком ідей і креативу, прагненням до вдосконалення; за вашу безцінну працю, за вашу мудрість професіоналізм, за те, що надихаєте на нові звершення, щодня даруєте нам посмішку, заохочуєте працювати, допомагаєте нам у складних ситуаціях, підбадьорюєте, власним прикладом показуєте, як бути Професіоналом своєї справи, як робити те, що любиш і любити те, що робиш. Сердечно дякуємо за те, що вкладаєте в нас чимало старань та ніколи не шкодуєте своїх емоцій, часу та турботи для нас. Ми чудово розуміємо, що були складною, проблемною групою, адже кожному із нас здавалося, що правильно лише те, що думаємо та робимо ми. Дякуємо, що Ви знаходили у собі сили вислухати, підказати, вказати на помилки та допомогти досягти бажаних цілей.

Юля Прихідько, відмінниця навчання

Зараз ми тримаємо в руках дипломи, чим доводимо іншим і самим собі, що наполеглива робота завжди приносить бажаний результат.
Хочеться висловити подяку викладачам. Спасибі Вам за допомогу в досягненні все нових вершин, за віру в нас, що ви навчили нас не лише філологічної майстерності, а й поділилися частинками своїх бездонних душ.
Диплом з відзнакою це маленька винагорода за всі старання.

Юлія Плужник, учителька зарубіжної літератури, української мови і літератури, спеціаліст вищої категорії Роменської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Роменської міської ради Сумської області, магістр

Ще один успішний фініш у житті, ще одна подолана сходинка. Для досягнення успіху в будь-якій справі треба перш за все налаштувати себе на позитив, сказати собі: «Я хочу, я можу, я зроблю!», і робити це із задоволенням. Успіх досяжний, якщо в нього вірити.
Дякую усім, хто вірив, хто допомагав та підтримував: родині, колегам, друзям.
Освіта впродовж життя – одна з ключових компетентностей Нової української школи. Отож, я її успішно втілюю… Неперервність освіти віддзеркалюється на професійному розвитку педагога, який має бути зацікавлений у саморозвитку, підвищенні власної кваліфікації, набутті нових знань, форм та методів роботи.

Меню