Новини факультету

Вітаємо наших переможців II Міжнародного конкурсу із творчого письма!

Ми з радістю вітаємо студенток третього курсу факультету іноземної та слов'янської філології – Панченко Катерину, Педько Марію та Гомолю Владиславу – з їхніми блискучими досягненнями на II Міжнародному конкурсі з ТВОРЧОГО ПИСЬМА "Мої враження від шкільної практики: літературні імпровізації за улюбленими мотивами британських та американських авторів із використанням цифрових освітніх інструментів"!

Під керівництвом кандидата педагогічних наук, завідувача кафедри Г.І. Подосиннікової та кандидата філологічних наук, доцента О.В. Багацької в межах курсів із методики навчання іноземних мов і культур, аналітичного читання англійською мовою, а також під час проходження педагогічної практики наші талановиті студентки напрацювали значний теоретичний та емпіричний матеріал, що дало можливість продемонструвати високий рівень творчої майстерності, глибоке розуміння художньої літератури та інноваційний підхід до використання технологій у викладанні.

Ми пишаємося креативністю та неординарністю підходу наших переможниць. Їхня робота є чудовим прикладом того, як поєднання глибоких знань, педагогічної майстерності та інноваційного мислення здатне надихнути учнів до захоплюючої творчості. Вітаємо Катерину, Марію та Владу з гідною перемогою та бажаємо їм подальших творчих успіхів!

Меню