Новини факультету

Вітаємо з призовими місцями у ІІ етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка студентів ФІСФ СумДПУ

20 грудня на базі Сумського державного університету відбувся ІІ етап ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

Студентки 3 курсу факультету іноземної та слов’янської філології Маценко Світлана та Шевченко Валерія гідно представили Сумський педагогічний університет імені А.С. Макаренка, здобувши 1 і 3 місця. Студенти висловлюють вдячність керівниці, Кириленко Надії Іванівні, кандидату філологічних наук, доценту, яка підтримувала, надавала корисні поради та настанови і до останнього вірила в можливості філологів; організаторам та висококваліфікованому журі за організацію та проведення конкурсу на найвищому рівні, перевірку конкурсних робіт

Проведення конкурсу надзвичайно важливе, адже він дає можливість вкотре звернутися до художнього спадку Кобзаря, отримати урок моральності та духовного зміцнення.

Нехай ці маленькі перемоги наших здобувачів освіти з кожним роком лише примножуються! Бажаємо творчих злетів і натхнення у підкоренні наступної сходинки конкурсу.

Меню