Новини факультету

Вручення дипломів

4 липня 2023 року на факультеті іноземної та слов’янської філології (іноземні мови) Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка настав довгоочікуваний момент для наших випускників-бакалаврів – отримання дипломів.

Диплом бакалавра – один із найперших і найважливіших документів, який є путівкою у світ самостійного життя, де набуті в університеті знання відкривають широкі можливості професійного зростання.

Випускників із цією значною подією у житті і серйозним професійним досягненням привітали декан факультету А. М. Коваленко, заступник декана Т.М. Буренко, в. о. завідувача кафедри англійської філології та лінгводидактики Г. І. Подосиннікова та в. о. завідувача кафедри теорії та практики романо-германських мов В.М. Солощенко.

Особливі вітання були присвячені Маргариті Стеценко, яка демонструвала високі успіхи під час навчання та відмінно пройшла державну атестацію, в результаті отримавши диплом з відзнакою!

Грамоти та подарунки за зайняті призові місця у міжнародному конкурсі творчого письма та активну роботу в студентській науковій лабораторії методики навчання іноземних мов і культур отримали Маргарита Стеценко та Ірина Кучерова.

Отже, шановні випускники! Зичимо Вам здоров'я, любові, щасливого майбутнього та здолання всіх перешкод, які надалі ставали б лише опорою для нових звершень! Нехай отримана спеціальність стане справою Вашого життя, а здобуті знання, уміння і навички будуть запорукою добробуту та достатку родин! Хай кожен день наповнюється новими враженнями та досягненнями, а Ваша професійна майстерність стає незаперечною!

Чекаємо на Вас у магістратурі факультету іноземної та слов’янської філології Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка!

Який би шлях ви не обрали, ми будемо радіти вашим успіхам! Ви назавжди – частинка великої родини Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка!

Враження наших студентів від навчання:

  • Хилько Надія
    Щиро дякую сімʼї університету ім. Макаренка за отриманий мною величезний фундамент знань і навичок. Ви відкрили для мене двері у світ педагогіки, навчання та виховання, із любов'ю передавши свої знання й досвід. Дякую за підтримку, турботу та постійну готовність допомогти. Ви навчили мене не лише професії, але й цінностям, які завжди будуть зі мною. Я неймовірно вдячна вам за цей неймовірний шлях самовдосконалення та розвитку.
  • Покутний Михайло
    Навчання у Сумдпу ім. А. С. Макаренка стало важливою складовою успішності. Після закінчення бакалавра є значна впевненість у своїх силах та уміннях. Бо професія вчителя варта уваги, подяки та поваги.
  • Черниш Єлизавета
    Студентські роки залишаться однією з найяскравіших сторінок у моєму житті. Тут я навчилася долати труднощі, прислухатися до наставників, розвиватися і вдосконалюватися. Цінний досвід, отриманий в Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка став міцним фундаментом і допомогою для моєї професійної діяльності. Хочеться подякувати всьому факультету іноземної та слов'янської філології за їх вміння навчити та підтримати.
  • Стеценко Маргарита
    Вдячна Сумському державному педагогічному університету імені А.С. Макаренка за надану можливість отримати якісну освіту. Це були незабутні чотири роки, наповнені викликами та важливими спогадами. Я отримала не тільки глибокі знання, а й практичні навички викладання. Висловлюю свою подяку нашим викладачам за їх професіоналізм, креативність та підтримку. Рада, що стала частиною такого чудового колективу, де я знайшла багато друзів та натхнення.
  • Кучерова Ірина
    Навчання в Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка було захоплюючим та корисним досвідом. Упродовж чотирьох років ми мали змогу не лише вдосконалити свої знання з іноземних мов, а й дізнатися багато цікавих методик викладання. Завдяки цікавим практичним заняттям, викладачам, що надихають, конкурсам та творчим проєктам увесь навчальний процес пройшов ефективно, цікаво та плідно.
  • Юхно Анастасія
    Я вдячна всім, хто допоміг мені на моєму шляху до кращої версії себе. Кожен кого я зустрічала в Макаренка вплинув моє світосприйняття. Університет це можливість рости і розвиватися, пізнавати світ і людей навколо. Він насправді відкриває двері і дає багато можливостей - головне - зрозуміти це якомога раніше.

Меню